Partners

Pieter Buwalda

Pieter is  oprichter en managing partner van de Symbiops coöperatie en heeft 18 jaar ervaring in de ziekenhuisbranche op het gebied van zorglogistiek. Pieter is (cum laude) afgestudeerd aan de faculteit Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen, is APICS gecertificeerd en heeft het Young Leadership Program gevolgd op Nyenrode Business University. Daarnaast is hij Blackbelt in Lean Six Sigma. Hij heeft ruime ervaring in het houden van workshops in binnen- en buitenland. Pieter is de bedenker van het programma StratAct Navigator© en draagt zorg voor de implementatie van de software en de methodiek. Op dit moment is hij ook werkzaam als Manager Capaciteit en Logistiek bij de zorggroep Treant.

Alien Oving

Alien Oving draagt zorg voor de backoffice van Symbiops en is partner binnen de Symbiops coöperatie. Ze voert de boekhouding en biedt secretariële ondersteuning. 

Jelle Nutma

Jelle Nutma is meer dan 20 jaar werkzaam in management- en directiefunctiefuncties in de ziekenhuisbranche. Daarvoor is hij als medisch informatiekundige een 10-tal jaren werkzaam geweest bij de universiteiten in Groningen en Nijmegen. Jelle heeft in de loop der jaren kennis en expertise opgebouwd op vrijwel alle beleidsterreinen in en rond de ziekenhuiszorg waaronder Kwaliteit & Veiligheid, ICT en EPD vorming, financiering en bekostiging, herstructurering en reorganisatie ziekenhuiszorg en zorginnovatie. Jelle is Associate Partner van Symbiops en richt zich vooral op implementatietrajecten voor de software StratAct Navigator© en de methode van strategisch navigeren. Op dit moment is Jelle ook werkzaam als adviseur/projectleider bij ROS Friesland.

Harold Kok

Harold Kok heeft meer dan 30 jaar ervaring in de gezondheidszorg, werkende in diverse zorg en executive managementposities, in drie verschillende continenten over de wereld. Harold is Associate Partner van Symbiops en richt zich op global account management en externe partnerschappen. Harold is ook werkzaam als onafhankelijk adviseur bij TallKing Results en heeft zijn eigen bedrijf iQesh.